Boerderijkip

Boerderijkip

Wij vinden het belangrijk om een kwalitatief goed en eerlijk stuk vlees te kunnen bieden aan onze consumenten. Vandaar kiest Keurslagerij Spijkerman voor Boerderijkip. Bij Boerderijkip weten we zeker; ambachtelijke Hollandse scharrelkip, die gegarandeerd een beter leven heeft gehad. Het is een eerlijke, verantwoorde kip van eigen bodem. Boerderijkip draagt het Beter Leven-keurmerk.

Video afspelen over boerderij kip scharrel kip

Eerlijk product, betere smaak

De Boerderijkip wordt met liefde en passie grootgebracht. De boeren houden van hun vak, kiezen bewust voor duurzaamheid en hebben aandacht voor dierenwelzijn. Zo krijgen de kippen de tijd om te groeien, hebben ze een ontspannen leven en zijn ze gegarandeerd antibioticavrij. 

De Boerderijkip groeit op in een ruime omgeving, waar ze naar hartenlust kan rondlopen, met een normaal dag– en nachtritme. Veel daglicht én variatie dus, met alle mogelijkheden voor natuurlijk gedrag. Op deze manier blijft de Boerderijkip een stress-arme en kerngezonde kip.

Boerderijkip bij Keurslagerij Spijkerman

Hele Boerderijkip
Boerderijkip is niet zomaar bij elke slager of poelier te koop. Zij hebben als voorwaarde dezelfde passie voor het vak en eerlijk vlees te hebben. Keurslagerij Spijkerman kiest bewust voor ambachtelijke smaak, dankzij beter leven & vakmanschap. 
 
Wij verkopen met veel trots Boerderijkip. We hebben o.a. kipfilet, dijvlees en kippenbout in de toonbank liggen. Daarnaast verwerken wij het kippenvlees door tot mooie producten zoals kiprollade, kipburgers en kippengehakt. 

Lees ook over