Livar varkensvlees

Livar varkensvlees

Wij maken gebruik van kwaliteitsproducenten en grondstoffen zoals het varkensvlees van Livar. Livar is meer dan een producent alleen, hier wordt varkensvlees geproduceerd met respect voor mens, dier en omgeving. Met smaak als beloning voor goede zorg. 

Video afspelen over Livar varkensvlees

Monnikenwerk

Livarvarkens leven op verschillende plekken in Limburg. Waaronder de monniken van Abdij Lilbosch in Echt. Zij zijn de stille kracht achter het Livarconcept. Samen met hen heeft Livar een mooie balans weten te vinden tussen respect voor de natuur en economisch rendement. De werkzaamheden op de boerderij worden geleid door de eeuwenoude monnikentraditie waarbij gelukkige varkens en gelukkige boeren het uitgangspunt is. Iets om trots op zijn!

Ook de andere boeren van Livar zijn stuk voor stuk gepassioneerde varkensboeren met liefde voor de dieren. De varkens kunnen dag en nacht naar eigen keuze naar buiten en worden gevoed met Limburgse granen. 

Bekijk hier de livestream van de Livarvarkens.

Livar bij Keurslagerij Spijkerman

gerookt spek livar
Livar gerookt spek
Livar plaatham
Livar plaatham

Wij vinden het erg belangrijk de consument een eerlijk en kwalitatief goed stuk varkensvlees te kunnen bieden, Livar sluit daarbij aan. Zodra wij het Livar varkensvlees binnen krijgen verwerken wij dit tot verschillende producten. 

Zo hebben wij in onze toonbank en online Livar karbonades liggen. Heerlijke rib,- haas,- en schouderkarbonade, de laatste is mooi doorregen van vet, echt de smaakmaker van het varken.

Ook spareribs, hamlappen, speklappen, procureur, 100% Livar droge worst, Zeeuws spek en veel meer is bij Keurslagerij Spijkerman te krijgen. 

Daarnaast wordt het Livar varkensvlees verwerkt tot mooie vleeswaren, zoals achterham, plaatham, schouderham en ontbijtspek. 

Lees ook over