Rundvlees

Rundvlees

Wij als Keurslagerij Spijkerman willen niets anders leveren dan kwaliteit. Om kwaliteit rundvlees te mogen verkopen werken wij samen met de Boer Rundvlees uit Leeuwarden. Groothandel en partner met een rijke familietraditie in het slagersvak. Experts op het gebied van rundvlees.

Video afspelen over rundvlees spijkerman slagerij

Van slagers voor slagers

Al vele generaties lang houdt de Boer Vlees zich met hart en ziel bezig in het slagersvak. Deze geschiedenis maakt de Boer Vlees een unieke groothandel, zij begrijpen wat wij als Keurslager wensen. Ambachtelijk en eerlijk kwaliteitsrundvlees. Zoals de Boer Vlees zelf zegt: van slagers, voor slagers! De Boer Vlees werkt als schakel tussen boer en slagerij en bewaakt op deze manier de kwaliteit. 

De boeren, waar de Boer Vlees mee samen werkt, werken bewust aan een eerlijk en ambachtelijk product. Het vlees komt uit de wijde omgeving van Leersum. De boeren in deze regio verzorgen hun koeien met liefde en bieden ze rust en ruimte. In het voorjaar en de zomer grazen de koeien in de weilanden van de Utrechtse Heuvelrug en langs Uiterwaarden van de Rijn. Deze goede zorg resulteert in schitterend rundvlees; mager, mals en sappig.

Rundvlees bij Keurslagerij Spijkerman

rib eye slagerij spijkerman
Rib eye

We verwerken het rundvlees op veel verschillende manieren. Zo ligt onze toonbank vol met malse kogelbiefstuk, verse tartaartjes en lekker gekruide hamburgers. Ook sucade lappen, fijne riblappen en hacheevlees, lekker om te sudderen. 

Daarnaast is het vleeswarenmeubel goed gevuld met de beste rundvleesproducten zoals, gebraden runderrollade, rosbief of runderrookvlees. Heerlijk voor op brood of gewoon zo als hapje. 

Lees ook over