Vers vlees

Vers vlees

Om een kwaliteitsproduct te kunnen leveren, maken wij gebruik van kwaliteitsgrondstoffen, producenten en leveranciers. We werken samen met o.a. Livar, Boerderijkip en de Boer Vlees. Producenten en leveranciers met passie voor kwalitatief, eerlijk en duurzaam vlees. Korte lijntjes zorgen ervoor dat we de herkomst van onze grondstoffen kunnen traceren. 

Livar varkensvlees

livar spijkerman slager akkrum

Wij maken gebruik van kwaliteitsproducenten en grondstoffen zoals het varkensvlees van Livar. Livar is meer dan een producent alleen, hier wordt varkensvlees geproduceerd met respect voor mens, dier en omgeving. Met smaak als beloning voor goede zorg. Livarvarkens leven op verschillende plekken in Limburg. Waaronder de monniken van…lees meer.

Boerderijkip

boerderijkip slagerij spijkerman

Wij vinden het belangrijk om een kwalitatief goed en eerlijk stuk vlees te kunnen bieden aan onze consumenten. Vandaar kiest Keurslagerij Spijkerman voor Boerderijkip. Bij Boerderijkip weten we zeker; ambachtelijke Hollandse scharrelkip, die gegarandeerd een beter leven heeft gehad. Het is een eerlijke, verantwoorde kip van eigen bodem. Boerderijkip draagt het… lees meer.

Rundvlees van topkwaliteit

de boer vlees spijkerman slagerij

Wij als Keurslagerij Spijkerman willen niets anders leveren dan kwaliteit. Om kwaliteit rundvlees te mogen verkopen werken wij samen met de Boer Vlees uit Leeuwarden. Groothandel en partner met een rijke familietraditie in het slagersvak. Experts op het gebied van rundvlees. Al vele generaties lang houdt… lees meer.

Heerlijke wildartikelen

Wij hebben heerlijke wild artikelen, zowel tam als echt wild, in ons assortiment. Af en toe krijgen wij een ree, gans of andere artikelen aangeleverd. Tevens kunnen wij eigenlijk alles bestellen.

Denk hierbij aan: 

  • Parelhoen
  • Haas
  • Eend
  • Konijn
  • Wildzwijn
  • Hertenvlees
  • Ree vlees
  • Gans
  • Wildstoofpotjes

 

Het is altijd verstandig even te bellen of te mailen en wij regelen het voor u. In verband met continu veranderende prijzen en gewichten bieden wij dit niet aan om zo te bestellen in onze webshop.

wild vlees hert gans konijn slagerij spijkerman akkrum friesland

Lams- & kalfsvlees

Van lamsvlees hebben wij eigenlijk altijd lamsrack en stoofvlees beschikbaar. Wilt u zeker weten dat u niet misgrijpt dan raden wij u aan om dit even te bestellen. Ook voor wat betreft kalfsvlees is dit het geval.