Vers vlees

Vers vlees

Livar Varkensvlees

Livar is meer dan een producent van varkensvlees. Livar staat voor puurheid en passie met een maatschappelijke waarde voor mens en milieu. De puurheid van het leven met passie voor het vak. Met respect voor mens, dier en omgeving leveren onze Livarvarkens varkensvlees met de beste smaak en kwaliteit. Met hun krul in de staart al wroetend in de Limburgse grond genieten ze van regionaal geteelde granen. Livarvarkens worden gehouden volgens een eerlijk concept met de kleinschaligheid en charme van toen en volgens de richtlijnen van nu en dát proef je!

Boerderijkip – Scharrelkip

De Boerderijkip groeit op in een ruime omgeving, waar ze naar hartenlust kan rondlopen. Dagelijks krijgt ze gezonde voeding die voor 100% plantaardig is en voor 70% bestaat uit graan. De Boerderijkip kan langzaam opgroeien bij een normaal dag– en nachtritme en krijgt geen onnodige medicijnen toegediend. Dit resulteert in een vitale, sterke en gezonde kip en dat proeft u!

3 garanties voor een verantwoorde smaak:

 1. (H)eerlijke Hollandse Scharrelkip
 2. Kippen scharrelen in overdekte vrije uitloop
 3. Ambachtelijke smaak, dankzij beter leven & vakmanschap

Natuurkoe

De zoogkoeien met kalveren beweiden het Natura 2000 gebied de Drentsche Aa. Al jaar en dag zorgt de kudde voor een gevarieerd kruidenrijk landschap waar vele natuurwaarden hersteld zijn. Door het grote areaal aaneengesloten schrale grasland krijgt de natuur voldoende rust voor herstel en krijgt het vee voldoende beweging en vindt er een breed rantsoen. De rust, vrije beweging en het gevarieerde voedsel vind je terug in de smaak van het vlees.

Heerlijke wild artikelen

Wij hebben heerlijke wild artikelen, zowel tam als echt wild in ons assortiment. Af en toe krijgen wij een ree, gans of andere artikelen aangeleverd. Tevens kunnen wij eigenlijk alles bestellen.

Denk hierbij aan: 

 • Parelhoen
 • Haas
 • Eend
 • Konijn
 • Wildzwijn
 • Hertenvlees
 • Ree vlees
 • Gans
 • Wildstoofpotjes

En nog veel meer, het is altijd verstandig even te bellen of te mailen en wij regelen het voor u. In verband met continu veranderende prijzen en gewichten bieden wij dit niet aan om zo te bestellen in onze webshop.

Lams- & kalfsvlees

Van lamsvlees hebben wij eigenlijk altijd lamsrack en stoofvlees beschikbaar. Wilt u zeker weten dat u niet misgrijpt dan raden wij u aan om dit even te bestellen. Ook voor wat betreft kalfsvlees is dit het geval.