Werkwijze 2022

Werkwijze 2022

Beste Klant,

Hierbij een brief voor u om de werkwijze voor kerst 2022 met u te delen. We hebben de afgelopen 2 jaren natuurlijk een Pick-up point gehad bij de worstmakerij. Dit was enerzijds enorm geslaagd!

Echter heel eerlijk, misten wij de gezelligheid van kerst bij de slagerij. Wat wij niet gemist hebben zijn de lange wachtrijen. Wij hebben hier goed en wel over nagedacht en wij willen graag een pick-up point bij de slagerij buiten creeëren. Er komt bij de slagerij dus weer een mooie tent, glühwein en chocomelk.

U kunt uw boodschappen gewoonweg doen in de slagerij. De bestelling kunt u afhalen bij het pick-up point. Het is wel heel belangrijk om een goede doorstroming te hebben voor u als klant. De tijden van Corona hebben ons geleerd dat daarom het werken in tijdvakken ideaal was. En wij gaan hier dan ook graag mee verder.

Wij hebben een kleiner assortiment wat te bestellen is. Kom voor uw vleeswaren, heerlijke rauwe hammen en salami’s in onze slagerij. Dan snijden wij het a la minute af. Ook een bakje filet americain, of uw heerlijke biefstukken kunt u gewoonweg afhalen in de slagerij en hoeven niet besteld te worden.

Om u in de slagerij deze komende 2 weken goed van dienst te kunnen zijn, adviseren wij u om de bestelling online te plaatsen via onze webshop. U kunt dus alleen bestellen via www.slagerijspijkerman.nl en de bestelling moet u ook gelijk afrekenen aan het einde van de webshop, het is qua klantvriendelijkheid niet wat u van ons gewend bent, maar het zorgt ervoor dat u niet onnodig hoeft te wachten tijdens het afhalen bij ons.

Als u niet graag via de webshop besteld kunt u natuurlijk ook in onze winkel terecht, maar bestellen zal online wel sneller gaan. Heeft u vragen belt u dan gewoon op, want wij begrijpen als geen ander dat het ook voor u vragen op kan roepen.

Om voor u de beste kwaliteit te kunnen leveren vragen wij u om een gunst:

Zou u uiterlijk 17 december willen bestellen?

De webshop zal na 17 december ook sluiten voor de kerstdagen.

Openings-, bestel- en afhaal- tijden met de feestdagen

Bestellen kan uiterlijk t/m 17 december voor kerst 2022

Maandag            19 december   8.30 uur -18.00 uur

Dinsdag              20 december   8.30 uur -18.00 uur

Woensdag          21 december   8.30 uur -18.00 uur

Donderdag         22 december   8.30 uur -18.00 uur

Vrijdag                23 december   8.30 uur -18.00 uur

Zaterdag             24 december   8.30 uur -17.00 uur

Afhaal van:        08.30 – 17.00 uur nabij de slagerij (denk om uw tijdvak)

Zondag                25 december   1e  kerstdag gesloten

Maandag           26 december   2e kerstdag gesloten

Dinsdag               27 december gesloten 

Woensdag         28 december   08.30 uur – 18.00 uur

Donderdag         29 december   08.30 uur – 18.00 uur

Vrijdag                30 december   08.30 uur – 18.30 uur

Zaterdag             31 december   08.30 uur – 16.00 uur

Zondag               1 januari             gesloten.

Maandag            2 januari             gesloten.

Dinsdag               3 januari              gesloten.

Wist u dat:

  • Wij stellen het zeer op prijs om als u via slagerijspijkerman.nl gaat bestellen, omdat er in de winkel niet altijd genoeg ruimte voor is.
  • Heeft u geen mogelijkheid om via internet te bestellen laat het aan ons weten dan hebben wij voor u een oplossing. Er wordt dan telefonisch contact met u opgenomen.
  • Bent u slecht ter been of gebonden aan huis, dan kunnen wij uw bestelling op 24 december bezorgen. De bezorging zal dan tussen 10.00u-18.00u plaatsvinden maar kunnen dan geen bezorgtijd afspreken i.v.m. de route volgorde.
  • U kunt uiterlijk bestellen t/m zaterdag 17 december op slagerijspijkerman.nl
  • U de bestelling in de webshop moet afrekenen, wat de doorstroming zal optimaliseren bij het afhalen.
  • Wij extra aanbiedingen hebben die u van te voren kunt invriezen voor de feestdagen.
  • Groot vlees zoals rollades, rosbief, lamsbout, picanha enz. gevacumeerd en/of ingevroren kunnen worden en eventueel ook al eerder kunnen worden opgehaald.
  • Als u vragen heeft kunt bellen naar 0566-651353 of mail uw vraag  naar info@slagerijspijkerman.nl
  • Wij onze uiterste best doen om uw bestelling zo compleet mogelijk af te leveren. Helaas zal het soms voorkomen dat er een fout wordt gemaakt. Controleer daarom uw bestelling goed in de auto of thuis. Zijn er wel vragen dan kunt u deze direct gaan stellen, of u kunt even bellen naar: 0566-651353.

Met vriendelijke groet,

Team van Keurslagerij Spijkerman